De partners van
Health Valley

ons netwerk

Onze partners aan het woord

Om de gezondheid en de zorg vandaag al mogelijk te maken, hebben we bedrijven, ondernemers, kennisinstellingen en overheden nodig om de zorg te innoveren. Hieronder tref je een greep uit het netwerk van de partners van Health Valley aan.

Bekijk hier ons huidige overzicht van alle partners.

"Als partner van Health Valley kunnen wij onze kennis door middel van sparringsessies en webinars overdragen aan bedrijven die de toekomst van de Nederlandse gezondheid(szorg) vormgeven. Een veelbelovend netwerk!"

Amy Eikelenboom

Deloitte

bekijk profielpagina
"Met uitstekend zorg-onderwijs, krachtenbundeling op gezondheidsonderzoek en ondersteuning van health- en med-tech startups maakt Saxion impact op de zorg en het welzijn in onze regio. HV helpt ons bij de verbinding met waardevolle partijen en initiatieven!"

André Roos

Saxion

bekijk profielpagina
"Onze ontwikkeling van innovatieve sneltesten voor Covid-19 is gebaseerd op sterke partnerschappen. Health Valley helpt ons om dergelijke partnerschappen op te bouwen."

Arne Leinse

LioniX International

bekijk profielpagina
"Health Valley biedt aantrekkelijke inhoudelijke evenementen. Ze helpen ons om als start-up in beeld te komen en om ons netwerk in Oost Nederland te vergroten. Dat doen ze goed!"

Bas Zeper

Plasmacure

bekijk profielpagina
"Binnenkomen bij een organisatie en met de juiste mensen praten, is de grootste moeilijkheid. Health Valley helpt ons om met de juiste mensen in gesprek te komen, maar biedt ons ook een podium die voor versnelling zorgt."

Gert-Jan Brok

InMotionVR

bekijk profielpagina
"Wij geloven in samen impact maken om innovaties te versnellen. Wij zijn partner van Health Valley om samen te werken, up to date te blijven en onze eigen voortgang te delen. "

Maartje Claassen

SARA

bekijk profielpagina
"Door de verschillende contactmomenten die Health Valley creërt voor de partners, blijven we op de hoogte van de zorginnovaties in onze regio en hebben we veel interessante contacten gelegd."

Mike Martens

Future Diagnostics

bekijk profielpagina
"Health Valley biedt ons de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de sector zorg & welzijn. Daarnaast is het een platform dat ons in staat stelt om met netwerkpartners in gesprek te blijven over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt."

Peter Borgdorff

PFZW

bekijk profielpagina
"Met een klein, toegewijd team organiseert Health Valley een waanzinnige hoeveelheid bijeenkomsten en evenementen, waar allerlei disciplines uit onze sector elkaar ontmoeten. Vanuit dit netwerk krijgen we geregeld doorverwijzingen naar zorginnovaties."

Remco Hoogendijk

Sint Maartenskliniek

bekijk profielpagina
Menu